paviljon cvijeta zuzuric

Конкурс УЛУС-а за излагање у УП

04 Mart 2019

Komentari (0)

Конкурс ће трајати од 28.02 до 06.03. 2019. године

 

Свечано отварање изложбе је 7. Марта у 19 часова у УП "Цвијета Зузорић" и траје до 17. Марта

 

када ће бити и уручене награде.

Поштовани,

Поводом обележавања 100 година од оснивања УЛУС-а самостални уметници организују низ манифестација које ће обележити овај значајан јубилеј.

УЛУС у сарадњи са Самосталним уметницима расписује КОНКУРС за учеће на изложби у Уметничком павиљону Цвијета Зузорић под називом:

             „следећих 100 година УЛУС-а у обновљеном павиљону Цвијета Зузорић“

Конкурс за пријављивање радова траје од 28.02 до  06.03. 2019 године

Потребно је послати на маил  фотографије 2 (два) репрезентативна рада средњег и већег формата  и радну биографију до 5 марта 2019.на маил  ostojicgoranvid@gmail.com   или на маил УЛУС-а. ulus.office@gmail.com Могу се пријавити радови који су настали у свим ликовним дисиплинама и техникама које на најбољи начин репрезентују ваша уметничка истраживања.Селекцију радова и доделу награда врше чланови  комисије Организационог одбора изложбе:

Ђорђе Аралица,Драган Цветковић Цвеле,Добри Стојановић,Ивана Живић,Иван Коцић,Милена Бошковић Бадњар,Горан Остојић Вид, Балша Рајчевић и Мирослав Живковић.

Право да конкуришу за учешће на изложби имају чланови УЛУС-а  који су у статусу самосталног уметника.Аутори који  по позиву чланова селекционе комисије учествују на овој манифестацији не морају бити у стутусу самостаног уметника . 

Котизација за учеће на конкурсу износи 500 динара. 

Свакога дана у току трајања изложбе биће органозован посебан програм, различитих извођача и аутора.

 Чланови удружења  који желе да јасно дефинишу свој статус самосталног уметника и боре се за своја права  могу да се прикључе“ Самосталним уметницима УЛУС-а“ који формирају Синдикат самосталних уметника. Приликом предаје радова 5 и 6 марта можете попунити приступницу за „Синдикат самосталних уметника  УЛУС-а“ првенствено у циљу остварења законске регуалтиве за трајно решење  пензионог  и здравственог осигурање без камата.

У име Организационог одбора „Самосталних уметника УЛУС-а“:Горан Остојић Вид

 

Komentari (0)
Ostavi komentar

Ime i prezime

Komentar