paviljon cvijeta zuzuric

Poziv za otvoreni koordinacioni sastanak 13.03.2020.

10 Mart 2020

Komentari (0)

Poziv za otvoreni koordinacioni sastanak / 13. 03. 19h UPCZ

Drage kolege-nice,
 
Pozivamo vas da se pridružite Otvorenom koordinacionom sastanku Radnih grupa, Organa i Tela i Odbora sekcija ULUS-a koji se zakazuje za petak 13. mart od 19h u Paviljonu CZ. Sastanak je otvoren za sve članove Udruženja.
  
U proteklom periodu se veoma puno se radilo na različitim frontovima - uz veliko angažovanje organa, tela, odbora sekcija većina radnih grupa predloženih na zajedničkom sastanku 17og januara krenula je sa radom i neke već imaju veoma konkretne rezultate - RG za pitanja samostalaca, fer prakse, grupa za komunikaciju sa članstvom, websajt, organizacione strukture, prostore ULUS-a, itd.
 
Ovaj sastanak biće prilika da se međusobno informišemo o svemu onome što je do sad postignuto, saznamo kakvi su dalji planovi, ali i potrebe, gde je potrebna pomoć i podrška.
 
Predloženi format sastanka je da predstavnici svih OiT, OS i RG u kratkom izlaganju (do 5 min) daju rezime svojih aktivnosti u proteklom periodu, kao i plan za dalje delovanje. Ovaj vremenski limit postavljen je da bi ostalo prostora za diskusiju u cilju usaglašavanja zajedničkih strategija delovanja.
 
Ovo bi takođe trebalo da bude  prilika da se šire članstvo Udruženja uključi u tekuće aktivnosti, doprinoseći svojim idejama, stručnošću i kapacitetima, stoga predlažemo Predsednicima sekcija da proslede svom članstvu ovaj poziv za zajednički sastanak.
 
Srdačno,
Vahida Ramujkić
Predsednica Upravnog odbora ULUS-a


Komentari (0)
Ostavi komentar

Ime i prezime

Komentar