paviljon cvijeta zuzuric

Zvanično obaveštenje o konstituisanju novih organa i tela ULUS-a

18 Januar 2020

Komentari (0)

Drage koleginice i kolege,

 

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da smo ovu godinu započeli u radnoj atmosferi. U toku prethodne nedelje konstituisani svi novoizabrani organi i tela Udruženja likovnih umetnika Srbije:

 

Upravni odbor: Vahida Ramujkić (predsednica), Vojislav Klačar (zamenik predsednice), Marija Kauzlarić, Dragana Stevanović, Martin Erdeš, Rade Marković, Milica Rakić*, Miloš Đorđević, Gradimir Rajković.

 

Nadzorni Odbor: Nevena Popović (predsednica), Ranko Travanj (zamenik predsednice), Isidora Ilić, Dragana Jokić i Ana Milosavljević.

 

Umetnički savet: Gordana Belić  (predsednica), Danilo Prnjat (zamenik predsednice), Sanja Tomašević, Nataša Kokić, Kristina Ristić, Simonida Radonjić i Jovanka Mladenović.

 

Sud Časti: Miodrag Vargić (predsednik), Aleksandrija Ajduković (zamenica predsednika), Jovan Jović i Gabrijela Vasić.

 

Statutarna komisija: Vesna Vesić Crnobrnja (predsednica) , Srđan Vukajlović (zamenik predsednice), Milena Putnik, Ana Piljić Mitrović i Jovana Đorđević.

 

Upravni odbor je na svom prvom konstitutivnom sastanku doneo odluku o rotirajućoj poziciji predsednika-ce što znači da bi se presedavajući povremeno menjao shodno zakonski dozvoljenim okvirima i dinamici rada ovog organa.

 

Otpočet je proces primopredaje svih poslova i pravnih akata sa starih na nove organe i tela ULUS-a.

 

Sve zapisnike konstitutivnih sednica novih organa i tela možete pregledati u prilogu.

 

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima vama koji ste se odazvali pozivu za Skupštinu, proveli sate u hladnom Paviljonu i time omogućili da dođemo u poziciju da kroz zajedničko angažovanje uvodimo neophodne promene u interesu svih nas. Saradnja između predstavnika-ca u organima i telima i šireg članstva je najvažniji uslov transformacije našeg udruženja te vas pozivamo da se aktivno uključite u rad i svojim angažovanjem potpomognete unapređenje njegovog funkcionisanja.

 

Kolegijalni pozdravi,

Upravni odbor ULUS-a

 

*Milica Rakić je podnela ostavku na mesto člana upravnog odbora 

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Upravnog odbora sa Protokolom o primopredaji dužnosti

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Nadzornog odbora

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Umetničkog saveta

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Statutarne komisije

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Suda Časti