paviljon cvijeta zuzuric

Zvanično obaveštenje o konstituisanju novih organa i tela ULUS-a

18 Januar 2020

Komentari (0)

Drage koleginice i kolege,

 

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da smo ovu godinu započeli u radnoj atmosferi. U toku prethodne nedelje konstituisani svi novoizabrani organi i tela Udruženja likovnih umetnika Srbije:

 

Upravni odbor: Vahida Ramujkić (predsednica), Vojislav Klačar (zamenik predsednice), Marija Kauzlarić, Dragana Stevanović, Martin Erdeš, Rade Marković, Milica Rakić*, Miloš Đorđević, Gradimir Rajković.

 

Nadzorni Odbor: Nevena Popović (predsednica), Ranko Travanj (zamenik predsednice), Isidora Ilić, Dragana Jokić i Ana Milosavljević.

 

Umetnički savet: Gordana Belić  (predsednica), Danilo Prnjat (zamenik predsednice), Sanja Tomašević, Nataša Kokić, Kristina Ristić, Simonida Radonjić i Jovanka Mladenović.

 

Sud Časti: Miodrag Vargić (predsednik), Aleksandrija Ajduković (zamenica predsednika), Jovan Jović i Gabrijela Vasić.

 

Statutarna komisija: Vesna Vesić Crnobrnja (predsednica) , Srđan Vukajlović (zamenik predsednice), Milena Putnik, Ana Piljić Mitrović i Jovana Đorđević.

 

Upravni odbor je na svom prvom konstitutivnom sastanku doneo odluku o rotirajućoj poziciji predsednika-ce što znači da bi se presedavajući povremeno menjao shodno zakonski dozvoljenim okvirima i dinamici rada ovog organa.

 

Otpočet je proces primopredaje svih poslova i pravnih akata sa starih na nove organe i tela ULUS-a.

 

Sve zapisnike konstitutivnih sednica novih organa i tela možete pregledati u prilogu.

 

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima vama koji ste se odazvali pozivu za Skupštinu, proveli sate u hladnom Paviljonu i time omogućili da dođemo u poziciju da kroz zajedničko angažovanje uvodimo neophodne promene u interesu svih nas. Saradnja između predstavnika-ca u organima i telima i šireg članstva je najvažniji uslov transformacije našeg udruženja te vas pozivamo da se aktivno uključite u rad i svojim angažovanjem potpomognete unapređenje njegovog funkcionisanja.

 

Kolegijalni pozdravi,

Upravni odbor ULUS-a

 

*Milica Rakić je podnela ostavku na mesto člana upravnog odbora 

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Upravnog odbora sa Protokolom o primopredaji dužnosti

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Nadzornog odbora

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Umetničkog saveta

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Statutarne komisije

 

Zapisnik sa konstitutivne sednice Suda Časti


Komentari (0)
Ostavi komentar

Ime i prezime

Komentar